annie-spratt-608002-unsplash

Wie zijn we?

Bureau 44 steunt op een vast team van premium content specialisten: door de wol geverfde redacteurs, copywriters en SEO-tekstschrijvers. Onze heldere teksten tillen uw boodschap naar een hoger niveau.

Onze specialiteiten zijn onder meer ICT en telecom, financiële topics, hr, voeding, logistiek en transport, de bankensector, energie en industrie. Tot onze klanten behoren bedrijven, communicatiebureaus, consultants en uitgeverijen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We zitten graag met u rond de tafel om uw communicatiewensen vorm te geven.

Hoe gaan we te werk?

U doet uw verhaal

Een goeie briefing is het halve werk. U doet uw verhaal in de allerbeste omstandigheden. Dat kan zowel telefonisch als face to face, bij u of bij ons, zoals het u het best uitkomt.

U weet zelf niet meteen hoe u aan zo’n briefing begint? Geen zorg: ook daarbij helpen we u graag. We regelen een kort voorbereidend gesprek, of we bezorgen u vooraf een handige vragenlijst. Beide helpen u om uw verhaal zo te brengen dat wij er meteen vlot mee aan de slag kunnen.

STAP

01

Bureau44 phone phone-03
typewriter_trans particles typewriter

STAP

02

Wij zorgen voor vorm en inhoud

Wij bewerken het ruwe materiaal uit uw briefing, schaven het bij waar nodig en polijsten het tot premium content waarmee u kunt uitpakken en scoren. We brengen de nodige structuur aan in uw verhaal. We voegen een duidelijke inhoudelijke focus toe en we blazen uw boodschap leven in met sprekende voorbeelden en verhelderende anekdotes.

Zo helpen wij u om uw verhaal naar experten en vaklui te brengen. Tegelijk zijn wij perfect in staat om uw complexe, technische inhoud voor een breder publiek toegankelijk te maken. In die vertaalslag zit onze belangrijkste meerwaarde.

U bent klaar om uw verhaal te delen

U wil nog iets bijsturen? Geen nood: wij voorzien standaard een revisieronde. Ook voor de eindredactie en vertaling van bestaande tekst kan u bij ons terecht.

Vraagt uw content om meer dan tekst alleen? Klop ook daarvoor gerust bij ons aan. Onder onze partners bevinden zich ervaren vormgevers, fotografen en filmmakers. Samen met hen zorgen wij ervoor dat uw verhaal helemaal af is. Dan pas zijn wij zelf tevreden.

STAP

03

computer old computer_trans-05

Ontmoet ons team

DriesVanDamme_JDB

Dries Van Damme

zaakvoerder & redacteur
Richtte Bureau 44 op in 2001. Schrijft met evenveel enthousiasme over een complex ICT-vraagstuk als over een perfect stuk patisserie.
LisaMeyers_JDB

Lisa Meyers

redacteur
Vertrouwd met zowel wetenschappelijke teksten als literaire fictie. Gedreven door leergierigheid en geboeid door elk onderwerp.
KurtDeman_JDB

Kurt Deman

redacteur
Startte als journalist in de voedingsbranche. Is vandaag een ervaren redacteur met expertise rond finance, ICT, logistiek, bankieren en energie.
TomDejonghe_JDB2

Tom Dejonghe

redacteur
Schrijft sinds jaar en dag artikels, blogposts en boeken met een doel: complexe zaken helder uitleggen, vanuit de vraag ‘what’s in it for you?’
JamesDePaepe_JDB

James De Paepe

redacteur
Werkte als redacteur bij enkele ICT-vakbladen en als adviseur bij een communicatiebureau. Combineert beide rollen naadloos bij Bureau 44.
Lois_Lane_Teri_Hatcher2

Jouw naam hier?

redacteur m/v/x
Zin om ons team te versterken? Laat het ons weten!
FelixFerret_JDB2

Felix Ferret

redacteur
Jeugdig enthousiasme bij Bureau 44 sinds april 2022. Heeft een brede waaier aan interesses, maar verkent even graag onbekend terrein.